Workshop 'Welke Engelen begeleiden jou op je Levenspad?' 

Ieder mens is door de plaats, de dag en het uur van zijn geboorte niet alleen verbonden met zijn specifieke Sterrenbeeld, maar ook met drie Engelen. Deze drie Engelen zijn onderdeel van de in totaal 72 Engelen van de Kabbalah. Het woord Engel is afgeleid van het Griekse 'Aggelos' en is de vertaling van het Hebreeuwse 'Mal-ach', wat letterlijke Boodschapper van God betekent.  

Elke Engel heeft een eigen Naam, Kwaliteit en Functie, en een eigen dag en tijdstip. Ze zijn stuk voor stuk te beschouwen als begeleiders die je ondersteunen in situaties  en condities die je in het dagelijks leven tegenkomt, maar de grootste ondersteuning komt van de drie Engelen die jou al sinds je geboorte begeleiden. 

 

De volgende onderwerpen worden belicht en ervaren:

- Jouw specifieke Beschermengel, die jouw fysieke deel en handelen ondersteunt.
- Jouw specifieke Harte Engel, die jouw emotionele deel en gevoelens ondersteunt. 
- Jouw Spirituele Engel, die jouw gedachten en het bereiken van je levensdoel ondersteunt.

 

Doel van de workshop
Doel is je in contact te brengen met jouw specifieke drie Geboorte Engelen en wat dit voor jou betekent in het dagelijks leven.  
We werken met het Aura- Soma® kleurenlichtsysteem en met Systemisch werk zodat je jouw Engelen op een unieke manier kunt ervaren.  

 

Voor deze workshop is het noodzakelijk dat jouw geboortedag, -jaar, -tijdstip en -plaats bekend zijn, daar we aan de hand van deze gegevens werken om jouw specifieke Geboorte-Engelen te duiden. 

 

Workshopprijs: € 95,00 (10:00uur-16:30uur) + Lunch.
Incl. Biologische lunch, koffie, thee, fris, persoonlijk documentje van de Drie Geboorteengelen)
Vanaf 3 personen €75,00; vanaf 5 personen €65,00.
 
 

"Als je wilt weten wat te zijn in dit leven, kijk dan naar het bovenste puntje aan de hemel van je hart. Daar zul je een ster vinden die de moeite waard is om naar te reiken. Daar zul je een kaart vinden voor het pad van je voeten. Want daar, in je dromen in het hart van je hart, trillen de gevouwen vleugels van een Engel die op aarde is gevallen om de Hemel voort te brengen." Ashtatara